Wine Business Networking

 

Reincepem seria intalnirilor de business networking de acum cu iz de vin.

Din 2015, saptamana de saptamana, un grup de antreprenori oradeni si nu numai, ne-am intalnit si o ora si jumatate am petrecut timp impreuna in cadrul unui club de afaceri numit Business Point Club. De obicei, la intalniri a participat si cate un invitat, un alt antreprenor, trainer sau politician care ne raspundea, adesea, la intrebari.

In componenta agendei intalnirilor se regaseau cafeaua, micul dejun, prezentari de tip elevator pitch, prezentarea unui business prin rotatie (in fiecare saptamana era prezentat businessul unui membru al clubului), si un moment foarte important si drag noua: gasirea de solutii la o problema ridicata de unul dintre membrii clubului.

Incepand cu 16 iulie a.c. pornim cu noua serie de intalniri antreprenoriale, pentru care am schimbat locatia dar si putin agenda. Intalnirile se vor desfasura in Crama - magazin, la aceeasi adresa, tot a 2-a si a 4-a seara joi seara de la ora 18:00. De acum, vom aloca mai mult timp problemelor de business, concentrandu-ne pe solutii, pe noi proiecte - poate parteneriate, si evident vom aprofunda problematica vinurilor.

La fiecare intalnire, care va avea o frecventa bilunara, vom degusta un anumit tip de vin, din crama noastra, din vinurile romanesti, selectionate. Vom avea si cate o dezbatere pe teme de vinuri, elemente regasite in degustarile clasice de vinuri.

Asa ca, pe langa business si vin!

Vrei sa participi si tu, vrei sa stii agenda intalnirilor suna-l pe Dan la 0721 899 088. Te asteptam cu drag.. si vin ;)