Tururi de crame din Romania

Prin acest serviciu ne propunem sa iti oferim posibilitatea sa ai o experienta superba in una sau mai multe dintre cramele producatoare de vinuri de la noi din tara.

Am selectat cateva crame dintre cele ae partenerilor nostri, urmand sa imbogatim oferta cu cat mai multe.

 

Cramele noastre

  • Pivnitele Birauas Arad, Crisana zona Minis 

Dupa multi ani, Pivnitele Birauas au un nou proprietar, o echipa cu studii in Austria si practica in domeniul viniviticol in Italia. Noul proprietar a pastrat numele cramei si gestioneaza o comoara oenologica daca ne referim la vinurile din deceniul trecut preluate o data cu crama. In plus, vinifica intr-un stil propriu mai noile licori. Conceptul pentru Pivnitele Birauas este acela a unei crame “boutique”. Produc vinuri selecte in cantitati relativ mici, de inalta calitate si cu o nota personala.  

 

  

AVINCIS ofera experiente oenoturistice unice. La domeniul Vila Dobrusa situat in renumita podgorie Dragasani, putem fi primiti intr-un sejur turistic cu mese incluse, degustari de vinuri, vizitarea cramei si plimbari in vie. 

 

  

In vie, incepe povestea bobului de strugure. Licorile magice ale Cramei Histria ne asteapta impreuna cu placinta dobrogeana calda, aburinda. Suntem primiti cu bucurie in crama sau in plantatia de vita de vie.

 

 

  

Villa Vinèa se afla pe un deal lin, situat la o altitudine de 330-350 de metri, deasupra marii, cu expunere larga catre sud si catre raul Tarnava Mica. Plantatiile sunt la aproximativ 20 de minute distanta cu masina, fata de aeroportul Targu Mures.

 

 Comanda un tur de crame la numarul de telefon +40 721 899 088 sau lasa-ne adresa ta de email sau numarul tau de telefon si te contactam imediat ce organizam un nou tur de crama :)