Degustari de vinuri

Nu poti sa cunosti cu adevarat vinul, daca nu ajungi sa il simti pe limba la un moment dat.

Adesea, cand aducem vinuri noi de la producatorii nationali cu care colaboram, organizam intalniri de degustare de vinuri. In cadrul acestor degustari, participantii au ocazia sa se "intalneasca" cu vinuri noi, sa impartaseasca impresii despre vinuri pe care le cunosc, sa afle alte informatii si amanunte despre vinurile degustate si - nu in ultimul rand sa socializeze cu alti participanti, prieteni si somelieri invitati sau reprezentanti ai cramelor si producatorilor din Romania.

In crama noastra din Oradea, situata in centrul istorica al orasului, in subsolul imobilului in care se poate si inchiria un apartament pentru odihna, adesea ne intanim pentru degustari de vinuri organizate de noi. Tot aici participantii au ocazia sa se familiarizeze cu produsele propuse de noi - pe care le pot si achizitiona, atat imediat cat si pe magazinul online.

Comanda o degustare la numarul de telefon +40 721 899 088 sau lasa-ne adresa te de email sau numarul de telefon si te contactam imediat ce avem organizata o noua degustare.