Livrare & plata

Achizitia produselor se poate face prin doua variante: comanda plasata on-line sau comanda telefonica.
  1. COMANDA ON-LINE: este cea mai recomandata modalitate de achizitie deoarece puteti in timp real sa controlati costul transportului, modalitatea de plata, timpul de livrare.
  2.  COMANDA TELEFONICA: pentru comenzi telefonice te rugam sa ne contactatezi de Luni pana Sambata in intervalul orar 09:00 - 20:00 la numerele afisate in zona contact.

Doar persoanele care au implinit varsta de 18 ani vor putea comanda.

Toate produsele au afisate preturile in Lei cu TVA inclus. In functie de modalitatea de livrare agreata de tine, la pretul produselor se vor adauga costurile de transport si ramburs.

Ai la dispozitie urmatoarele modalitati de plata :

  • Plata on-line - plata cu cardul folosind serviciile EuPlatesc
  • Plata ramburs - se plateste persoanei care livreaza comanda in momentul primirii acesteia.

Va punem la dispozitie mai multe metode de a livra produsele, prin curier rapid cu plata in avans (card bancar sau ordin de plata), fiind valabila urmatoarea calculatie :

Pentru colete ce cantaresc mai putin de 100 kg, costul transportului se calculeaza astfel: 15 lei pentru colete in greutate de pana la 1 kg, dupa care se adauga 1 leu pentru fiecare kilogram in plus. (sumele includ TVA, asigurare de transport, ambalajul de carton care protejeaza coletul)

Pentru clientii care doresc plata ramburs, la sosirea coletului la destinatie este valabila urmatoarea calculatie: Pentru colete ce cantaresc mai putin de 100 kg, costul transportului se calculeaza astfel: 22 lei pentru colete in greutate de pana la 1 kg, dupa care se adauga 1 leu pentru fiecare kilogram in plus. (sumele includ TVA,  asigurare de transport, ambalajul de carton care protejeaza coletul) - 8 lei reprezinta TAXA RAMBURS, pe care o incaseaza firma de curierat ( comision), suma ce este inclusa in cei 22 lei.

Greutatea medie a unei sticle standard de vin de 0,75 l, fără ambalaj suplimentar, este de aproximativ 1,3-1,5 kg.

Pentru localităţile care nu se află în reţeaua de distributie a companiei de curierat (https://toyacurier.ro/locatii/), se calculeaza un cost suplimentar de 0,8 lei + TVA/km pe distanta dintre localitatea de destinatie si cel mai apropiat oras din localitatea de distributie.

Important! Pentru clientii din Oradea livrarea este gratuita la o valoare de peste 90 Lei, livrarea se  va face de catre un curier al Winedine.ro . Daca vei comunica datele de contact, vei fi sunat si ti se va livra coletul gratuit.

 

!La comenzile de peste 300 Lei, transportul este GRATUIT in orice oras din Romania.

Livrarea se proceseaza din momentul confirmarii comenzii tinand cont de urmatorii factori: confirmarea existentei in stoc a produselor si a cantitatilor cerute; confirmarea modalitatii de plata; confirmarea modalitatii de livrare.
La primirea coletului, te rugam verificati integritatea coletului si existenta facturii fiscale - acest document regasindu-se in plicul de pe colet. Produsele sunt inmanate in ambalaj sigilat.

Winedine.ro isi rezerva dreptul sa suporte costurile de transport in favoarea clientilor,  pentru anumite produse sau cand sunt in desfasurare campanii promotionale, verifica cu incredere rubrica de Promotii.