Wine Business Networking - Concept de Business Club si Wine Tasting

Reincepem seria intalnirilor de business networking de acum cu iz de vin.

Din 2015, saptamana de saptamana, un grup de antreprenori oradeni si nu numai, ne-am intalnit si o ora si jumatate, o data pe saptamana am petrecut timp impreuna in cadrul unui club de afaceri numit Business Point Club.

Clubul a pornit ca o nevoie de a dezbate probleme si solutii antreprenoriale, de a exersa abilitati necesare in business si a afla noutati din piata locala si tendinte internationale. De obicei, la intalniri a participat si cate un invitat, care nu era membru al clubului, un alt antreprenor, trainer sau politician care ne raspundea, adesea, la intrebari.

In componenta agendei intalnirilor se regaseau cafeaua, micul dejun, prezentari de tip elevator pitch, prezentarea unui business prin rotatie (in fiecare saptamana era prezentat businessul unui membru al clubului), si un moment foarte important si drag noua: gasirea de solutii la o probleme ridicate de unul dintre membrii clubului.

Incepand cu 16 iulie a.c. pornim cu noua serie de intalniri antreprenoriale, pentru care am schimbat locatia dar si putin agenda. De acum, vom aloca mai mult timp problemelor de business, concentrandu-ne pe solutii, pe noi proiecte - poate parteneriate, si evident vom aprofunda problematica vinurilor.

La fiecare intalnire, care va avea o frecventa bilunara, vom degusta un anumit tip de vin, din crama noastra, din vinurile romanesti, selectionate. Vom avea si cate o dezbatere pe teme de vinuri, elemente regasite in degustarile clasice de vinuri.

Degustam vinuri albe, rosii si rose, de la crame romanesti, unele crame chiar boutique din Romania.

Intalnirile se vor desfasura in Crama - magazin, la aceeasi adresa – Oradea, Str. Cometei nr. 1, tot a 2-a si a 4-a seara joi din luna, seara de la ora 18:00.

Asa ca, pe langa business si vin!

Vrei sa participi si tu, vrei sa stii agenda intalnirilor suna-l pe Dan la 0721 899 088. Te asteptam cu drag.. si vin ;)

 


Postare mai veche Postare mai nouă